Odrážadlo pre deti

04.08.2020

Iste sa všetci pýtate čo kúpiť svojmu hravému detskému miláčikovi k sviatku. Bicykle či kolobežky už dávno nie sú trendy a deti radi skúšajú niečo nové a nepoznané. Presne to je na detských dušičkách to najkrajšie, čo deti ponúknuť.

Nápaditosť, kreativita a odhodlanie. V našej ponuke nájdete aj odrážadlo pre deti, ktoré je skvelé pre každé jedno dieťa pre vyplnenie voľného času v prírode, v parku alebo na detskom ihrisku.
Naše odrážadlo je spratné a vojde sa vám do každej pivnice či garáže. Tvoria ho zaujímavé komponenty, ktoré mu dodávajú pocit kvality a záruky z našej strany.

Odrážadlo pre deti je skvelým riešením ako prinútiť deti hravo a zábavne sa venovať športovým aktivitám v detskom veku a urobiť ich dušičky šťastnými. Odrážadlo je navyše skvelou alternatívou pre detičky, ktoré nielen bicykel omrzel, ale aj pre tie, ktorým to na bicykli veľmi nejde. Pre deti to je nielen zábava, učia sa na ňom koordinovať pohyb a myslenie, motoriku a rovnováhu celého organizmu dieťaťa a jeho správneho vývinu a fungovania. Po kombinácii využívania bicykla a odrážadla potom ľahšie presedlajú na dospelácky bicykel.

Najväčšou výhodou odrážadlá je jeho odolnosť a ľahkosť. Je vyrobené z ocele, takže je odolné voči mechanickému poškodeniu. Kolesá z peny EVA poskytujú komfort počas jazdy na nerovnom povrchu.
Detské odrážadlo Spokey Childish má pohodlné profilované sedadlo. Keď dieťa začne jazdiť už samostatne, môžete byť pokojní ohľadom odolnosti kola - je tu použitá povrchová úprava eloxovaním čiže anodizácia, ktorá je odolná proti poškriabaniu, korózii a oderu.

Odrážadlo je vhodné pre deti vo veku od 3 do 6 rokov. Vďaka regulovateľnej výške sedadla, bude odrážadlo rásť s vaším dieťaťom. Poslúži vám po dobu niekoľkých rokov.
Naše odrážadlo vám určite odporúčame a pevne veríme, že poteší každú jednú detskú dušičku a niečomu novému ju priučí.

Dom a záhrada

Zábava a darčeky

Detský tovar

Kuriér

Doprava kuriérom GLS

Darčeky pre každého

U nás si vyberie každý

Tovar máme skladom

Veľkú časť tovaru z našej ponuky máme skladom a ihneď vieme doručovať.

E-mail