Originálne nafukovačky do vody

29.07.2020

Leto sa začalo a s ním prichádzajú aj dni plné vysokých teplôt, pri ktorých neodoláme schladeniu sa v bazéne. K takémuto schladeniu je ideálnym doplnkom práve nafukovačka, ktorá nám kúpanie spríjemní. Či už si do nej sadnete, ľahnete alebo sa o ňu len opriete je to jednoducho príjemnou súčasťou oddychu. Niekedy boli nafukovacie kolesá vhodné len pre deti a dospelý človek ani len nepomyslel, že by si do bazénu vzal so sebou nafukovačku. Posledné roky sa situácia trochu zmenila a nafukovačky sa stali dokonca módnym doplnkom!

Keď si prezriete fotky z dovolenky vašich priateľov na sociálnych sieťach určite zbadáte veľmi pekné zábery aj vďaka nafukovačke. Najobľúbenejším sa určite stal ružový plameniak, ktorý je legendárnym a stal sa hviezdou Instagramových fotiek. Ďalšími obľúbenými druhmi sú určite kobliha, pizza, ananás, melón, či jednorožec. Pre chlapov je k dispozícii nafukovačka v tvare a výzore piva. Každý si môže nájsť to svoje.

Ak máte deti určite vám zábavné nafukovačky ušetria veľa námahy a vymýšľania zábavných aktivít. Deti sa vedia krásne vyhrať aj samé vo vode a koleso samozrejme slúži aj ako bezpečnostný prvok. Menšie dieťatko si viete položiť do takejto nafukovačky a môžete byť vo vode spolu s ním. Nemusíte sa báť, že sa mu niečo stane a máte nad ním kontrolu. V ponuke sú klasické kolesá ale aj také, ktoré sú celé vyplnené a vy sa na nich viete posadiť. Samozrejme nechýbajú ani veľmi obľúbené nafukovačky na ležanie, napríklad aj v tvare ananásu.
Určite si aj vďaka takýmto zábavným doplnkom viete spríjemniť chvíle plné slnka a vody. Veď predsa leto je na to aby sme si oddýchli a užívali ničím nerušené chvíle s rodinou alebo priateľmi. Ak teda ešte nemáte vybratú práve tú svoju nafukovačku, teraz je ten správny čas. Vybrať si viete z rôznych tvarov, farieb či veľkostí.
Našu ponuku nafukovačiek nájdete tu.

Len do toho!
 

Dom a záhrada

Zábava a darčeky

Detský tovar

Kuriér

Doprava kuriérom GLS

Darčeky pre každého

U nás si vyberie každý

Tovar máme skladom

Veľkú časť tovaru z našej ponuky máme skladom a ihneď vieme doručovať.

E-mail