Prečo práve e-shop www.najprodukty.sk?

08.07.2020

Čím viac doba napreduje, tým menej zvyknem nakupovať v kamenných predajniach a viac sa prikláňam k nákupu online.
Pri poslednej návšteve nákupného centra som už aj zistila, čo je dôvodom. Nejde ani tak o klasické výhody ako je pohodlnosť, nákup na akomkoľvek mieste, úspora času a podobne.
Pre mňa je najväčšou výhodou, že si viem porovnať ceny, prečítať o kvalite výrobkov a mám veľa času na rozhodovanie.
Neznášam, keď stojím pol hodinu v obchode a neviem sa rozhodnúť nad farbou trička. Predavačky sú v obchodoch nervózne, pozerajú na mňa a čakám kedy ma z obchodu vyhodia.
Nakoniec si kúpim vec, ktorú som vlastne vôbec nechcela a samozrejme pre vrátenie nie je dostačujúci dôvod, že som si vybrala zlú farbu. Preto som si veľmi obľúbila práve e-shop NAJprodukty, kde vždy nájdem všetko, čo práve potrebujem.

Ponuka výrobkov je neuveriteľne široká a tak si ušetrím hľadanie každej veci niekde inde. Nájdete tam kategórie ako sú ochranné pomôcky, detský tovar, kozmetika, dom a záhrada, športové potreby, zábava a darčeky, sušené plody, auto-moto, či dokonca elektronika. Málokedy sa na e-shope nájde takýto široký záber produktov, čo považujem za veľkú výhodu.
Stránka Najprodukty má veľmi veľa vecí skladom, takže nemusíte čakať na doskladnenie produktov.

Tovar navyše odosielajú každý deň, takže pre netrpezlivých zákazníkov je to určite potešujúce. Ja som v tomto veľmi nedočkavá a keď si vec objednám, čakám že mi o päť minút zazvonia a donesú zásielku. Taktiež sa e-shop riadi pravidlom „náš zákazník, náš pán“ a preto sú aj služby veľmi profesionálne.

Ak by ste mali nejaký problém radi vám pomôžu a reklamácie vybavia rýchlo a k spokojnosti zákazníka. Neostáva vám už nič iné len sa na vlastnej koži presvedčiť, že si naozaj nevymýšľam! Tak rýchlo do toho aby ste si aj vy našli niečo nové do vašej domácnosti, čo vám spraví radosť.  

Dom a záhrada

Zábava a darčeky

Detský tovar

Kuriér

Doprava kuriérom GLS

Darčeky pre každého

U nás si vyberie každý

Tovar máme skladom

Veľkú časť tovaru z našej ponuky máme skladom a ihneď vieme doručovať.

E-mail