Sušené plody, orechy a semená

29.09.2020

Sušené plody, orechy a semená

Tí ktorý sú priaznivcami zdravej výživy určite obľubujú sušené ovocie, orechy alebo semená. Ja osobne orechy pridávam do raňajok ale aj desiatej, či olovrantu. Spolu so semiačkami predstavujú zdravé tuky, ktoré sú veľmi prospešné pre náš organizmus. V ponuke nájdete kešu orechy, pecanové orechy, para orechy, pistácie, mandle, lieskové orechy a veľa iného.

Občas sa mi stane, že mám veľkú chuť na sladké, no nechcem si to pokaziť nezdravými sladkosťami. Práve vtedy siahnem napríklad po mandliach v horkej, mliečnej alebo bielej čokoláde, ktoré sú mojimi obľúbenými. Všetky takéto pochúťky nájdete práve na e-shope NAJprodukty.

Pochutiť si však určite viete aj na sušenom ovocí a niektorí na neho nedajú dopustiť. Ja si pridávam sušené ovocie do vločiek najmä v zime, kedy nie je ovocie tak chutné ako v lete. Osobne si myslím, že aj ovocie dovážané nie je veľmi zdraviu prospešné a tak radšej volím túto možnosť. Na e-shope môžete nájsť napríklad sušené marhule, goji kustovnicu čínsku, sušené brusnice a veľmi ma zaujala aj sušená moruša. Je to sladké ovocie a ak ste ho ešte nejedli určite by som vám ho odporúčala. Už jeho exotický názov prezrádza, že nebude len také obyčajné. Predstavuje „superpotravinu“, ktorá si svoj úspech získala už za cisára Svätej ríše rímskej. Obsahuje vitamín C, železo, vápnik, vlákninu a bielkoviny. Môžete ju jesť len tak ako pochutinu alebo si ju do niečoho pridať. Veľmi zaujímavú chuť vytvára spolu s arašidovým maslom.

Posledným produktom, ktorý by som na stránke vyzdvihla sú chia semienka. Určite ste už o nich počuli, pretože za posledné roky sa dostali do popredia. Pochádzajú z Bolívie a obsahujú veľa vlákniny, sú plné antioxidantov a taktiež aj bielkovín. Za mňa asi najväčšou výhodou je, že obsahujú až 60% omega-3 alfa-linolénovej kyseliny. Pre telo predstavujú, teda hotový zázrak.

Dom a záhrada

Zábava a darčeky

DOPREDAJ SKLADOVÝCH ZÁSOB

Kuriér

Doprava kuriérom GLS

Darčeky pre každého

U nás si vyberie každý

Tovar máme skladom

Veľkú časť tovaru z našej ponuky máme skladom a ihneď vieme doručovať.

E-mail