Detské elektrické autíčko si každé dieťa zamiluje

18.09.2020

Aj jazdou na elektrickom autíčku sa dieťa dokáže učiť!

Deti radi skúmajú, kladú otázky a učia sa nové veci o svojom okolí. Sú to jednoducho zvedavé bytosti a to je dobré. Práve hranie poskytuje deťom príležitosť učiť sa, rozvíjať tvorivosť a zručnosti pri riešení problémov. Hranie tiež podporuje u detí pocit autonómie a robí ich nezávislými.
Preto je dôležité, aby im rodičia zabezpečili vhodné hračky, vďaka ktorým tieto zručnosti získajú. Vzdelávacie hračky nemusia byť len logické hry a hádanky. Aj outdoorové hračky ako napríklad detské elektrické vozidlá pomáhajú deťom zlepšiť sa a učiť. Ako?
Rozvíjajú zmysly

Kým hádanky a logické hry môžu zlepšiť schopnosti dieťaťa v oblasti pamätania a analyzovania, jazdenie na elektrickom autíčku môže zlepšiť koordináciu rúk a očí, rozvíjať motorické zručnosti a naučiť ich správne sa navigovať.
Malé deti sa učia najlepšie tak, že veci zažívajú na vlastnej koži. Jazda na vlastnom vozidle je zážitok pre všetky zmysly.

Naučia sa riešiť problémy
Hádanky učia vaše dieťa, ako postupovať krok za krokom a ako nájsť riešenia konkrétneho problému. Vďaka hračkám, ako sú elektrické autá, si deti hru na riešenie problémov berú vonku! Pri jazde na má dieťa šancu preskúmať a vyriešiť všetky problémy, ktoré sa vyskytnú počas jazdy – hrboľaté cesty, prekážky, stret s inými ľuďmi a podobne.

Zlepšia ich koncentráciu
Deti majú zvyčajne krátku pozornosť a strácajú záujem o hračku pomerne rýchlo. Nie je to tak, že sa vaše dieťa nechce učiť, chýba mu iba správna motivácia.
Zábavné vzdelávacie hračky, ako je jazda na elektrickom aute, sú navrhnuté tak, aby zapájali deti produktívnym a zdravým spôsobom. Robia z učenia vzrušujúce dobrodružstvo, zachovávajú si záujem detí a zlepšujú tak počas hrania ich sústredenie a koncentráciu.
Ak teda chcete motivovať svoje dieťa k zábave, ktorá ich k niečomu naučí, elektrické autíčka sú skvelá voľba. Prezrite si našu širokú ponuku už teraz a neváhajte nás kontaktovať.

Dom a záhrada

Zábava a darčeky

Detský tovar

Kuriér

Doprava kuriérom GLS

Darčeky pre každého

U nás si vyberie každý

Tovar máme skladom

Veľkú časť tovaru z našej ponuky máme skladom a ihneď vieme doručovať.

E-mail